Post by balgagazitex on Feb 12, 2022 3:38:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Brawl Universe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Brawl Universe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εμπειρία ▞▞▞
▞▞▞ Super Brawl Universe 2022 version ▞▞▞
τέλειο
Skins [Super Smash Flash 2] [Mods] - GameBanana
Μερικές φορές οι χαρακτήρες μου δεν θα μπλοκάρουν ή θα κάνει πρόβλημα και ο χαρακτήρας μου θα παγώσει σε μια συγκεκριμένη θέση και δεν θα με αφήσει να βγω από τη θέση. Είχα επίσης μερικές περιπτώσεις όπου το παιχνίδι με επανεκκίνηση στη μέση των αγώνων. Εκτός αυτού μου αρέσει το παιχνίδι. Είναι τόσο διασκεδαστικό. Οι δυσλειτουργίες με εκνευρίζουν πολύ lol
Έπαιξε για πάνω από μία ώρα. Ο Ai είναι ταχύτερος και έχει αντανακλαστικά πιο γρήγορα από κάθε άνθρωπο. Τα κινούμενα σχέδια για ορισμένους χαρακτήρες είναι τόσο αργά, άλλοι χαρακτήρες μπορούν να πετύχουν 5 συνδυασμούς χτυπημάτων αποφεύγοντας, καθώς δεν μπορούν να πλησιάσουν αρκετά για να πετύχουν μια απεργία. Καλή καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων για ορισμένους χαρακτήρες από τη στιγμή του σάρωσης μέχρι να μετακινηθούν. Σας δίνει αρκετές κάρτες για να ανεβείτε επίπεδο 3 χαρακτήρες, αλλά σας δίνει λιγότερο από το μισό slime για να ανεβείτε επίπεδο 1 χαρακτήρα. Έχω παίξει πολλά παρόμοια παιχνίδια μάχης. Αυτό είναι το χειρότερο από αυτά.
Frakkin καταπληκτικός!! 35χρονος πατέρας ενός αγοριού, λατρεύω τα κινούμενα σχέδια, αυτοί οι χαρακτήρες είναι ξεκαρδιστικοί!! Ναι, είναι λίγο αργό στα χειριστήρια και πρέπει να περιμένετε να ανοίξουν τα σεντούκια, αλλά δεν υπάρχουν τόσα άλλα παιχνίδια που κάνουν το ίδιο; Το έχω ήδη προτείνει σε φίλους. Απολύτως εκπληκτικό, παιδιά! Μπράβο!!
Δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις. Τα χρήματα μερικές φορές εξαφανίζονται και τα διαμάντια. Το παιχνίδι παρουσιάζει δυσλειτουργίες όταν παίζω, ο μαχητής μου σταματά να μπορεί να κάνει κινήσεις, ωστόσο οι ανταγωνιστές είναι καλά και αυτό με κάνει να χάνω τον αγώνα. Αυτό το κάνει πολύ κακό στο παιχνίδι και δεν μου επιτρέπει να έχω τα σωστά στατιστικά καθώς ο παίκτης μου είναι παγωμένος.
Αυτό το ταξίδι σε αυτό το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε, το λατρεύω μέχρι στιγμής, θα πρέπει να δείτε το παιχνίδι, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλω να αλλάξω, αλλά σε όλα αυτά είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, ελέγξτε το επίσης βεβαιωθείτε ότι αξιολογήσατε το ίδιο το παιχνίδι τους δίνει σχόλια και μπορείτε στους ανθρώπους που έφτιαξαν το παιχνίδι να θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα, οπότε είναι πολύ ωραίο, ακόμα κι αν είστε SUPER NICK FAN, υπάρχουν όλοι οι χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι, αλλά αυτό ήταν το μόνο που ήθελα να πω απόψε αντίο 😋
θέλει καλό wi-fi είναι και βαρετό 👎🤮 🤮👎🤮
Εντάξει, μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να πάω σε λειτουργία πρόκλησης, επιλέγω τους 3 χαρακτήρες μου και, στη συνέχεια, κάνω κλικ στο έτοιμο και στη συνέχεια χρειάζεται για πάντα για να φορτωθεί, μία φορά έπρεπε να περιμένω 15 λεπτά για να σταματήσει να φορτώνει. επανεκκινώ το τηλέφωνό μου, αλλά προσπαθώ ξανά και μετά κάνω κλικ έτοιμο, οπότε χρειάστηκαν 5 ZAPS, μετά σκέφτηκα ότι καθυστερούσε, οπότε συνέχισα να κάνω κλικ σε ετοιμότητα, ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ZAPS ΜΟΥ και κάθε μέρα προσπαθώ να πάω σε λειτουργία πρόκλησης. το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ξανά και ξανά,🤬🤬🤬
Μου αρέσουν οι καλές δεξιότητες σε αυτό το παιχνίδι, αλλά η φόρτωση μπορεί να διαρκέσει ΠΟΛΥ πολύ. Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το παιχνίδι, ώστε να συνεχίσω να το παίζω; Ευχαριστώ και καλή μέρα.
γαματο
Το τελευταίο patch δεν ήταν καλό. Το slime ανά νίκη κόπηκε στο μισό και η ισοπέδωση των χαρακτήρων απαιτούσε ήδη έναν τόνο slime ως έχει. Τα επίπεδα ανόδου πρέπει να μειώσουν τις απαιτήσεις τους στο μισό. Σε κανονικό brawl, αυτή τη στιγμή είμαι τουλάχιστον 0/12, καθώς κάθε αντίπαλος ήταν τουλάχιστον 1k πιο μπροστά από εμένα σε ισχύ. Στο 3v3, θα πεθάνω combo σε χαμηλότερα επίπεδα ισχύος και οι σούπερ επιθέσεις τους παίρνουν τα 3/4 της γραμμής ζωής μου αν ξεμπλοκαριστούν, όπου όπως πριν δεν έπαιρνε ούτε το μισό. Matchmaking, combat, slime όλα σπασμένα.
έχει δυνατότητες, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ σπασμένο. το A.I. ρίχνει τις προσφορές τους στη μέση του συνδυασμού σας και μπορούν να μπλοκάρουν μαγικά ανά πάσα στιγμή. Το μπλοκάρισμα χτυπιέται ή χάνεται, οι είσοδοι συχνά δεν καταχωρούνται, όταν προσπαθείτε να ρίξετε το ειδικό σας A.i. ρίχνει το δικό τους αντί. η μάχη είναι πολύ αργή. Επίσης το ενεργειακό σύστημα είναι γελοίο, και ένα paywall αρκετά νωρίς. wow μετά την ενημέρωση και το λεγόμενο παιχνίδι βελτιώσεων είναι ακόμα χειρότερο, εντελώς άπαιχτο
Είναι ωραίο
Αυτό το παιχνίδι είναι ΦΟΒΕΡΟ!!! Καταλαβαίνω ότι αυτό το παιχνίδι είναι νέο και δεν θα είναι τέλειο. Μου αρέσει που κάποιοι χαρακτήρες κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από άλλους λόγω σπανιότητας. ΘΑ ΗΘΕΛΑ να δω λίγο τον Nick jr. χαρακτήρες όπως τα bubble guppies. lol, έδωσα αυτό το 4 μόνο και μόνο επειδή οι δεξιότητες χρειάζονται λίγο χρόνο για να ενεργοποιηθούν, αλλά αν το διορθώσετε, σίγουρα θα αλλάξω αυτήν την κριτική σε 5 αστέρια... από όλα τα άλλα... αυτό το παιχνίδι είναι ΦΟΒΕΡΟ
RealmCraft 3D Mine Block World Adventure qiv
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι! Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους χαρακτήρες όπως η γη, το νερό και η φωτιά του Avatar: The Legend of Aang, λίγοι χαρακτήρες από τους Lego Friends, μερικά αδέρφια του Λίνκολν, χαρακτήρες από τον Μπομπ Σφουγγαράκης όπως ο Mr. Crabs, η Mrs. Puff ή το Plankton ή η Dora και Μπότες Ζήτησα τόσα πολλά, αλλά πραγματικά ελπίζω να προστεθούν περισσότεροι χαρακτήρες γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι αρκετά υπέροχο. Όχι και πολύ άδικο. Οι μικροσυναλλαγές δεν θεωρούνται απαραίτητες. Αν και όταν χρεώνω μια βαριά επίθεση, δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνω με κάποιους χαρακτήρες. Ίσως το να δονείται κατά τη φόρτιση μιας επίθεσης θα το διορθώσει.
Τέλειο απλά ΤΕΛΕΙΟ😃😃😃 κατεβάστε το τώρα
Εάν διορθώσετε όλα τα προβλήματα, θα κατεβάσω ξανά αυτό το παιχνίδι. Προς το παρόν, είναι πολύ κακό φίλε. Δεν μπορώ να παίξω ούτε 1v1 brawl. Το παιχνίδι τρέχει ομαλά, αλλά τι πρέπει να κάνω αν δεν μπορώ να παίξω 1v1 brawl -,-"
αυτό το παιχνίδι είναι χάλια, διορθώστε το κάθε φορά που το παίζω, διακόπτεται μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, αυτό το παιχνίδι δεν είναι καθόλου βελτιστοποιημένο, καθυστερεί και κόβει μετά από μέρος της ιστορίας τι στο καλό, διορθώστε και ενημερώστε αυτό το παιχνίδι με έκανε να διαγράψω μερικά από τα αγαπημένα παιχνίδια αιτία αυτής της επιδιόρθωσης, μπορείτε να το διορθώσετε και να κάνετε αυτό το παιχνίδι συμβατό με τηλέφωνα tablet, με κάνει να ξεκινήσω από την αρχή, μόλις επανεγκατέστησα το παιχνίδι για να δω αν λειτουργεί
Θέλω να μου αρέσει, αλλά τα χειριστήρια δεν ανταποκρίνονται πολύ. δεν επιτρέπεται να παρακολουθήσετε αμέσως μια επίθεση με μπλοκάρισμα ή ακόμα και αποφυγή. Θα ενημερωθεί όταν και εάν αναθεωρηθούν τα στοιχεία ελέγχου.
Super Brawl Universe Екшън rfz
διορθώστε το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ??
Λίστα βιντεοπαιχνιδιών Teenage Mutant Ninja Turtles
Υπάρχει ένα σφάλμα όπου ο χαρακτήρας μου εκτελεί μπλοκ μόνος του. Το παιχνίδι χρειάζεται επίσης λίγη περισσότερη βελτιστοποίηση γιατί δεν αισθάνεται μεταξένιο όταν το παίζετε. Έχω παίξει πιο βαριά παιχνίδια μάχης όπως το mortal kombat, αλλά έχουν πιο ομαλό παιχνίδι παρόλο που έχουν μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου και παίζονται σε τηλέφωνο χαμηλών προδιαγραφών. Ελπίζω σε βελτιστοποιήσεις. Ευχαριστώ.
Λήψη Super Brawl Universe (com.mtvn.superbrawlapp) ΔΧΕ 2.26.65300 από PLAYSOFT για προγραμματιστές Δωρεάν (Android). τελευταία έκδοση Super Brawl Universe apk.
Είναι αυτό που είναι. Κέρδισε 2 αστέρια για να συμπεριλάβω τους Χαρακτήρες από την παιδική μου ηλικία και να μου χαρίσεις 5 λεπτά νοσταλγίας. Το gameplay είναι βασικά ο διαγωνισμός πρωταθλητών marvel, πολύ πιο αδυσώπητος και μετά βίας. Παιχνίδι: F+ Τα γραφικά είναι πολύ τρομερά Γραφικά: D+ Το παιχνίδι στο σύνολό του είναι καλό για 5 λεπτά νοσταλγίας και ίσως ένα παιδί θα το απολάμβανε, αλλά απλά δεν είναι αρκετά καλό για να επενδύσει οποιαδήποτε στιγμή και σίγουρα όχι χρήματα. Συνολικά: D-
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και έχει ομαλά γραφικά. Αυτό το παιχνίδι μου θυμίζει τις αγαπημένες μου εκπομπές κινουμένων σχεδίων. Έβλεπα το κανάλι Nickelodeon. Όταν θυμάμαι μια από τις πιο αγαπημένες μου εκπομπές κινουμένων σχεδίων όπως ο Jimmy Neutron, εύχομαι να υπάρξει μια ενημέρωση που θα περιλαμβάνει περισσότερους χαρακτήρες όπως τους χαρακτήρες του Jimmy Neutron. Αν οι παραγωγές DNA θα υπήρχαν μέχρι τώρα, η σειρά Jimmy Neutron θα εξακολουθούσε να υπάρχει. Ζήτω ο Jimmy Neutron!!!!!
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, όλοι οι χαρακτήρες είναι πολύ καλοί αν είστε ικανοί, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει multiplayer
Super Brawl Universe 動作 nseb
Συλλεκτικά Είδη - Jemma Press
Κακός κακός κλώνος του Marvel's Contest of Champions. Τα γραφικά φαίνονται ακατέργαστα, τίποτα σαν να βλέπεις το αγαπημένο σου toon να έχει μετατραπεί σε μια κακή έκδοση claymation. Αν έπαιζε καθαρά και με απόκριση όπως το Marvel's Contest of Champions, τότε μπορεί να το κρατήσω φορτωμένο, αλλά στην τρέχουσα κατάσταση δεν πιάνω χώρο στο τηλέφωνό μου με αυτό. Μπορεί να το ξαναεπισκεφτείτε αργότερα. Πιθανότατα όχι. Δυστυχώς, αυτό θα μπορούσε να είναι ένας υποψήφιος.
Αρχικά είχα περισσότερα θετικά να πω, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι αυτό το παιχνίδι ζητά χρήματα σε κάθε στροφή. Δεν φαίνεται μόνο ως απελπισμένο, αλλά ως νέος παίκτης που δεν ξέρει πώς λειτουργεί πλήρως το παιχνίδι, είναι μια σημαντική απενεργοποίηση. Αφήστε μας να ζήσουμε περισσότερο το παιχνίδι προτού προσφέρουμε προνόμια σε μετρητά και, σε ορισμένες περιπτώσεις, αποκλείουμε τους αρχάριους με σχεδόν υποχρεωτικές συναλλαγές για να προχωρήσουμε με λογικό ρυθμό.
Εύχομαι πραγματικά οι χαρακτήρες μου να μην χρειαστεί να περιμένουν 3 λεπτά για να επιστρέψουν σε μια μάχη... Θα παίξω 1 3v3 με τους μόνο 3 χαρακτήρες μου και μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τα επόμενα 3 λεπτά. Είναι απογοητευτικό σε σύγκριση με το Clash Royale ή το νέο τηλεφωνικό παιχνίδι Magic.
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι! Το συνιστώ αν σας αρέσει το Nickelodeon και τι διασκεδαστικό να παίξετε, στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά καθώς συνέχισα να παίζω ασχολήθηκα πολύ με αυτό. Τα χειριστήρια αγγίζονται, γεγονός που καθιστά λίγο δύσκολο τον έλεγχο και τα γραφικά δεν είναι τα καλύτερα, αλλά όλα μαζί μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι δεν δημιουργήθηκε για κινητά! Υπάρχουν πολλά σφάλματα που πρέπει να διορθώσουν, οι αντίπαλοι είναι σπασμένοι και πολλά άλλα! Δεν είναι κακό παιχνίδι αλλά δεν λειτουργεί καλά στο κινητό μετά στον υπολογιστή.
Ήμουν ενθουσιασμένος για αυτό το παιχνίδι και ήταν διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά αφού ολοκλήρωσα το σεμινάριο δεν μπορούσα να τσακωθώ και δεν ανταποκρινόταν όταν πάτησα το κουμπί, δεν μπορούσα να μπω σε ένα παιχνίδι. Διορθώστε αυτό το πρόβλημα καθώς θέλω να συνεχίσω να παίζω. Προς το παρόν, θα το έχω μαζί μου καθώς πιστεύω ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί. Επεξεργασία: φαίνεται ότι το πρόβλημα διορθώθηκε!! ευχαριστώ πολύ, 5 αστέρια!
Super Brawl Universe Action wuxa
Αυτό δεν έπρεπε να κυκλοφορήσει. Σπασμένα χειριστήρια, ελάχιστα λειτουργικά. Πατώντας μία φορά σε ένα πλαίσιο κειμένου που είναι stΗ κακή ομιλία προχωρά; Θα ντρεπόμουν να δουλέψω σε οποιαδήποτε εταιρεία που πίστευε ότι αυτή άξιζε ακόμη και βαθμό D.
Το προσαρμοσμένο κομμάτι του matchmaking φαίνεται να είναι ψέμα. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο σύστημα αντιστοίχισης. Ο εχθρός έχει πάντα 1,5 φορές δύναμη από το char μου στο 1vs1. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις οποιοδήποτε κουτί. Και ποιος είναι ο σκοπός του να έχεις 4 υποδοχές κουτιού αν μπορείς να το ανοίξεις μόνο 1 προς 1;
Έπαιξα το παιχνίδι i belive μία ή δύο φορές... Είναι πολύ παρόμοιο με ένα άλλο παιχνίδι που ονομάζεται Marvel Contest of Champions... Νομίζω ότι είναι εντάξει
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό παρόλο που είμαι προ-έφηβος ΗΔΗ αυτό μου δίνει σκέψεις για το παρελθόν όταν συνήθιζα να παρακολουθώ το nickalodian όλη την ώρα και καλά, ακόμα το κάνω! Αυτό το παιχνίδι έχει την καλύτερη εμπειρία περιεχομένου σε μάχες που είναι για παιδιά συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά!!!
Έπρεπε να πάρω μια νέα συσκευή και η πρόοδός μου έχει φύγει. Δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης και ότι αγόρασα ένα πακέτο leonardo και αυτό έχει φύγει, οπότε τι μπορώ να κάνω για να το ανακτήσω. Νομίζω ότι το όνομά μου ήταν τυχερός αετός ή κάτι τέτοιο. Δεν είμαι πολύ χαρούμενος που η πρόοδός μου έχει φύγει εκτός και αν έχετε τρόπο να την επαναφέρετε
Brawlhalla στο Steam
Το παιχνίδι σας είναι τέλειο - το παιχνίδι είναι πολύ δροσερό και καλό
We're building a survival game in an all-new universe. Join us in writing our next chapter: ... Year Of The Tiger Fighting GIF by Brawl Stars.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ, οπότε πρέπει να το φέρω πέντε αστέρια και σας ευχαριστώ για τα καλά πράγματα που κάνει Μου αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες μου και τώρα έχετε μια καλή βαθμολογία
απλώς βελτιώστε την απόκριση του ελέγχου. έχασα παύλες και μπλοκ λόγω του ελέγχου. αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι καλό και αν αυτό το πρόβλημα δεν διορθωθεί τότε το παιχνίδι σας δεν θα ήταν ποτέ καλό
Super Brawl Universe የእንቅስቃሴ jctf
Ένα κακό με το παιχνίδι είναι το πόσο αργό πατάω το κατάστημα είναι εξαιρετικά αργό. Το καλό είναι ότι μου αρέσουν οι χαρακτήρες, μου αρέσει το πώς μπορείς να πολεμάς σαν super streetfighter και mortal kombat. μου αρέσει
Πώς να σχεδιάσετε τον Steven Universe. Αύγουστος 25 2020 ... Πώς να σχεδιάσετε το Goku Dragon Ball Super ... Πώς να σχεδιάσετε Gale ❄️ ΝΕΑ Brawl Stars.
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά άδικο με τα bots και έχω παίξει όλα τα παιχνίδια Super Brawl και μερικά από αυτά είναι δύσκολα, αλλά αυτό είναι εξωφρενικό όταν προσπαθείς να κερδίσεις τρόπαιο. Και τι είναι με το τουρνουά, εννοώ ότι πήρα την 1η θέση και έπρεπε να ξεκλειδώσω τον Mikey, αλλά πήρα τη Helga.