Post by balgagazitex on Feb 12, 2022 3:47:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina kristālus ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Spēlēju gadiem ilgi un vienmēr pie tā atgriežos! Lielisks stils, lielisks pvp, 10/10!
Man patīk spēle, bet pārāk daudz reklāmu. Viņi atkal pārdod monētu, viņi vēlas naudu no reklāmu rādīšanas.. tas nepatika. Jūtieties lēta spēle, lai rādītu daudzām reklāmām
Little Big Snake Gündəlik eeyq
Mīlu šo spēli, šī spēle bija tik jautra, ka šajā spēlē vari darīt visu, ko vari iegūt draugus, man tā ļoti patika, bet vienīgā lieta, kas ir nepareizi, ir tā, ka dažreiz, kad es domāju, ka nospiežat patīk pogu, lai kopīgotu, tā vienkārši traucas, bet tas ir viss, bet es dodu šis ir piecu zvaigžņu vērtējums
Spēle nez kāpēc PIESPIEDA MANI BŪT BLUE SNAKE! ES NĪNĪS ZILO JUMS MĀTE🤬🤬🤬🤬ERS!!!! ES MEDĪJU ZILĀS ČŪKAS!!! UN TAGAD ES ESMU SPIESTA BŪT 🤬🤬🤬🤬ZILĀ ČŪSKA? 🤬🤬🤬🤬 TU!!!! JUMS IR TIKAI 3 IESPĒJAS SARKANAISŠĀM ČŪKĀM UN VAIRĀK NEKĀ 5 ZILĀS! TIKAI ŠAJĀ 🤬🤬🤬🤬 AUGŠINĀTAJĀ SPĒLĒ IR VAIRĀK ZILĀS ČŪKAS NEKAS SARKANĀS! PAT DABA NAV VAIRĀK ZILĀS ČŪKAS KĀ SARKANĀS ČŪKAS!!
Tā ir labākā spēle, bez šaubām, bet pēc pēdējās atjaunināšanas spēle kļūst vissliktākā. Turpiniet man rādīt kontroli spēlē ik pēc 3 sekundēm
Es zinu, ka teicu, ka atgriezīšos ar mazo lielo čūsku. Es to izdarīju labi, bet es spēlēju 2018. gada laimīgos gandrīz Ziemassvētkus mazā lielā čūska esi laimīgs un izklaidējies laimīgs gandrīz Ziemassvētkos Es nepārdosu savu lietotājvārdu, jo Es nevēlos, lai cilvēki zina, labi, čau, priecīgi gandrīz Ziemassvētku atjauninājumi mazajai lielajai čūskai
Super atkarību izraisoša un jautra spēle!
Pārāk daudz reklāmas...un bez naudas nav atbloķēšanas ed!!!
Spēle patiešām ir ļoti jauka un aizraujoša... Bet lielāko daļu laika tā ir neveiksmīga, un jūs to nevarat spēlēt. Lūdzu, atrisiniet šo servera problēmu.
Es vēlos, lai man būtu leģendāras ādas, bet jūsu spēle ir labākā
Tas nedarbojas. Es ievadu savu vārdu un nospiežu atskaņošanas pogu, bet tas nedarbojas.
Mazā lielā čūska ir tik smieklīga, un es esmu liels nemiernieks
Little Big Snake Gelegenheitsspiele wkcu
Ļoti laba spēle laika ēšanai, katrai čūskai ir unikāli, dažkārt skaisti ādas raksti, kurus izvēlējāties, iegūstot punktus, taču uzmanieties, vai pārejat uz jaunu tālruni, jo diemžēl es pazaudēju visu savu un nācās sākt no nulles.
Kādreiz bija jautri. Skatieties garu reklāmu un saņemiet atlīdzību. Tagad tās pašas reklāmas, bez atlīdzības. Es sēžu caur reklāmām, bez papildu dzīves, bez dubultā uz krūtīm, bez papildu atslēgām. Dažreiz tas ne tikai dubultos manas krūtis, bet pat nedos manas sākotnējās balvas. Ko dod? Agrāk tas tā nebija
grūti atvērt lietotni .. iestrēdzis ielādes lapā
v Laba spēle man patika spēlēt, bet versija datorā ir labāka, es spēlēju šo skaņu gadu un pēc tam, kad vienu dienu redzēju datorā, ka mēs varam lejupielādēt šo spēli mobilajā ierīcē, tāpēc es lejupielādēju un izdzēsu jau nākamajā brīdī, jo snake vadība ir labāka. datorā tā ir viena no labākajām spēlēm, ko jebkad esmu spēlējis, tāpēc, lūdzu, veiciet atjauninājumu, kurā vadīklas var būt labākas, mana problēma ir tā, ka mans pirksts ir čūskas priekšā, tāpēc es neko neredzu, ja ir kursorsvira, to būtu vieglāk vadīt, domāju.
Reklāmas var būt ļoti kaitinošas un neprecīzi garas
Lūdzu, nelejupielādējiet spēli, kad spēlējat to planšetdatorā vai tālrunī, neskatieties reklāmas par bezmaksas taustiņu un ēdiet burbuli
Mīlu to!! Tas ir mans mīļākais, esmu atkarīgs. Labākā čūsku spēle!😍😍😍🤩
Pilns ar kļūdām... karājas ļoti... karājas daudz...
Šī ir patiešām jautra spēle... bet ir dažas reklāmas, kas man ļoti nepatīk
Šī spēle ir lieliska, bet es gribu bezmaksas komplektus
Pievienojiet vairāk karšu. Un līmeņa paaugstināšanai patiešām vajadzētu mainīt spēli, ne tikai to, cik ātri čūska var augt.
Jauka spēle 👍👍👍. Bet grafikas vēlas uzlaboties, un es vēlos daudz vairāk apvalku
Man ļoti patīk šī spēle, tā ir labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis, lai neteiktu fortnite, bet laba 👍👍👍😊
Reklāmas novērsa mani, katru reizi, kad es mirstu, reklāmas iznāca katru reizi!
Maksāja par prēmiju un abonementu, un tas nekad netika piemērots manam kontam. Spēle ir jautra, bet ne fans par izstrādātājiem, kas no manis zog
Pārāk daudz reklāmas
Sliktākā jebkad spēlētā... Ja vēlaties lielisku čūsku oi spēli ar satriecošām vadības ierīcēm un grafiku, spēlējiet ar čūsku sāncenšiem un patīkamu krustojumu. io..... Es apsolu, ka nenožēlosit, ka lejupielādējāt un pamēģināsit, jo iemīlēsit tos abus un paturēsit tos un vairs nevēlēsities spēlēt nevienu io spēli.
Spēle bija laba, un es to izbaudīju. Bet ir dažas kaitinošas reklāmas, kas vienmēr parādās... Tas ir labi, ja ir reklāmas, bet es ceru, ka tas būs minimāls vienā reizē, un dažreiz man ir radusies kavēšanās problēma. Es nezinu, vai tas ir mana tālruņa dēļ vai kas.. Bet ceru, ka tas drīz tiks salabots. Paldies!
Pokémon UNITE ஆக்ஷன் mka
Pārāk daudz AdSense, pēc jaunināšanas tas notiek lēnāk un tikai ielādes ielāde un ielāde
Mēģinu ievadīt savu vārdu un tad nospiest play un tad nekas neizdodas!!!!! Vienkārši pelēka atskaņošanas poga un viss! Tik sasodīti kaitinoši!!!!!🤬🤬🤬
Tas ir jautri, viegli spēlējams un baudāms
Tas neļautu man faktiski spēlēt spēli, es iestrēgšu vārda atlases izvēlnē
Little Big Snake Gelegenheitsspiele wkcu
Pabeigt atkritumu spēli. Kad esat kļuvis liels, vadības ierīces sāk pašas griezties virzienos, parasti jūs nogalinot. T.i. jūs sakāt pa kreisi, lai izvairītos no čūskas, tā iet pa labi. Lowe un lūk...tie ir pietiekami dāsni, lai ļautu jums "skatīties reklāmu", lai iegūtu papildu dzīvi. Viltota krāpniecība. Pārejiet uz citu spēli. 0 no 10. Neieteiktu.
Lai čūskas būtu ātrākas. Arī tiešsaistes spēlētājiem vairāk jānospiež ātruma poga.
Šī spēle ir pārsteidzoša, es to noteikti ieteiktu citiem cilvēkiem, kuri vēlas spēlēt jaunas spēles
Ļoti ļoti slikti, kad es zaudēju spēli, tiek rādīta reklāma. Dažas mazas vēstules, kurās tiek rādīta reklāma un reklāma. Kāpēc viņi rāda daudz reklāmu.
Kad ir punkts, spēle pilnībā atpaliek, lūdzu, izlabojiet šo!😠😡😡👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Mans tālrunis ir savienots ar internetu, taču šīs lietotnes vienkārši nedarbosies.
Es nosaukšu šo spēli - Little Big Ads... lol.. Domāju pamest spēli .. daudzi spēlētāji pamet šo spēli, jo nav jaunu atjauninājumu .. jaunajā pudelē.. ielej veco vīnu.
Ļoti slikti, labā tīklā spēle arī nedarbojas pareizi, un reklāmas ir kairinošas. Slikts savienojums slikts savienojums vienmēr.
Man tā patīk, jo tā neizraisa atkarību un tā ir jautra, jo jūs varat sasniegt līdz 1 miljardam līmeni, un jums nekad nepietrūks skinu, ko varat iegādāties, tā ir ļoti laba spēle.
Sākotnēji man bija 5 zvaigžņu pārskats. Šī spēle noteikti ir ļoti jautra. Tas ir tad, kad tā neatpaliek. Tas ir ļoti aizkavējies, un tas kļūst ļoti pasliktinošs, kad jūs visur aplīmējat gumiju.
Daudzām reklāmām. Slikta spēle. Jums ir jāparāda 10 reklāmas 2 minūšu laikā. Ja vēlaties rādīt reklāmas, šī spēle ir radīta jums. Lejupielādējiet un spēlējiet spēli, atvainojiet, skatiet reklāmas.😑
Lbs ir mana mīļākā spēle. Bet, kad es nogalināšu nemiernieku, nāks aizkavēšanās un es nomiršu. Bet full And full lbs ir mana mīļākā spēle. Tq