Post by balgagazitex on Feb 12, 2022 3:50:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Bang Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Bang Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Big Bang Evolution 2022 version ▞▞▞
отнема много време, за да получите нови бомби
Забавна игра
страхотно и
👌
това е добър и забавен капитан сос
Деинсталирах поради количеството реклами
Cooking Marina - cooking games სათავგადასავლო ngiv
Харесва ми колко креативно е това унищожение
път към много реклами тези алчни копелета
аз съм робот.
Big Bang Evolution Árkádjátékok kpjc
аз наистина обичам бомбата и избирам бебешката бомба опасна, но сладка
Не съм привърженик на неактивната игра на taptap, но все пак приятен геймплей и графики и т.н. и т.н
Давам на тази игра пет звезди, защото защото този, който е направил тази игра, вероятно харесва бомби. Харесвам бомби, когато избухнат, изглежда толкова готино, а аз бях в Първата световна война през Втората световна война, в която почти умрях, защото почти ме убиха с тяхното оръжие, затова харесвам тази игра и затова давам 5-звезден преглед
فقت عن
Безумно скучно няма какво да правиш, освен сливане.
Играта е наистина добра, но има проблеми.1 касичката не работи правилно.2 обратното броене на мисията се брои само когато сте в играта.3 планетите са надценени.Бих й дал 5 звезди, ако поправите това.Може би вие можете да добавите бутон за престиж, който добавя още 1 атомна капка и може би можете да добавите други надстройки като добавяне на още един брояч на атоми за ера и намаляване на цената на бомба.
Сладка малка игра за прекарване на времето
Тази игра ми даде малко забавление в началото, но след като беше монотонна, е твърде трудно да надстроя някои бомби и е скучно. Има 5 ниво, но не мога да стигна до второ ниво за 5 дни. Загуба на време
След известно време успя да завърши играта напълно. Наистина забавно нещо за правене, докато си почивате.
👍
$7 на седмица за премия? Това е лудост. Плащам $14 на месец за XBox ultimate, който ми дава достъп до над 100 игри в Xbox, PC и Cloud. И вие искате $28 на месец? За мач 2? Стойте далеч от това, не препоръчвайте. Броят на рекламите прави играта почти невъзможно.
Обичам тази игра, тя ме кара да печеля пари. Обичах я толкова много, продължавайте да правя нови игри
владея пламъка
Здравейте създатели! Натъкнах се на случаен бъг, който ми даде всяко нещо от света на бомби, което не съм отключил и дори ми показа всички бомби в магазина! Така че, моля, ако можете да видите това, притеснявам се, че това може да се случи отново с мен и останалите играчи
спрете рекламите
толкова много реклами
наистина добре, но моля по-малко молби за реклами😀
е забавно има много за правене има много мелене това е кликер игра много е забавно
как да получите информация за контакт на телефона си с новото приложение за финала на вашия iPhone на вашия ipad и уебсайта на вашия следовател ще трябва да го проверя за нещо за вас и ще оценя финансово вашата оферта, но не можете да я получите интернет, но той все още не е Бог на света и можете да направите това с много, ако никога не получите филм или нещо, което не обичате да гледате за шоуто, или ще имате много, ако помогнете с него, но вие също може да получите същото нещо в живота си
база и бум голям е jayen последен
добра игра, но никой от текста не ми се показва
Тази игра е много добра
Еха
Изключителни произведения на изкуството и много забавление
Принудителни 30-секундни реклами твърде често за игра, в която буквално трябва да чакате... 2 звезди за произведения на изкуството..
страхотно
Big Bang Evolution እንቅስቃሴ ያለባቸው jyh
خیلی بد
много реклами
Харесвам забавната игра на празен ход. Разработчик(и) Продължавайте да правите този тип игри
получава малко скучно aftet abit
Уау, хубава е играта с добра графика, но може би мога да оценя 5 звезди, ако ми плащат наградите за непрекъснатото ми игра.
Обичам тази игра, тя е забавна.
страхотна игра
Играта е толкова забавна, че всъщност караш бомбите да чакат, аз слушах и е наистина наистина наистина наистина наистина наистина наистина много страхотно😎😎😎😂😂😂😁😁😁
доста добра игра
Глупава игра
Всеки път, когато влизам в него, спечелените пари никога не се появяват след видеото. Поправете и ще дам пет звезди
Хубава е играта, хубава. Виждал съм късмет и страхотна работа
U U W