Post by balgagazitex on Feb 12, 2022 3:59:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód több aranyat ▞▞▞
▞▞▞ Massive Warfare: War of Tanks 2022 version ▞▞▞
A botok lökdösik, blokkolják, zavarják a lövéseket. Megint kicsúsznak a hibái. Nyomjuk meg, hogy mindenki vásároljon 85/85 Attack-et és Armort, hogy versenyezzen. A háborús gépek útján. Olyan szégyen.
szórakoztató, semmi sem ugyanaz.
Massive Warfare: Tank Battles Aksiyon ybbx
Órákig tudnék ezzel játszani. Remek grafika. Ez a játék kihívást jelent és szórakoztató.
nagyszerű játék, valóban ingyenes, használhatsz néhány szép boost csomagot, de nem kötelező dolog. nagyszerű 3D-s háborús térképek. Az Alliance kapcsoló lehűtése túlzott. ettől eltekintve nagyon szórakoztató, nagyszerű játék
40 arany a 3. évfordulóra? nézze át újra a jutalmakat...kérem...legalább 320 aranyat és 1 hónapos VIP-t..minden játékosnak meg kell kapnia ezt a jutalmat.. beleértve azt is, aki előfizetett VIP-re..
Nincs túl sok jármű, de a játékmenet egyszerű, de szórakoztató, ha megkapod a mozgást, dominálhatsz. Nem bánnám a különféle fegyvereket, de nem panaszkodhatok. Az új járművek megszerzése sok aranyba kerül, ezért érdemes megtakarítani, mivel úgy tűnik, nem kapsz sokat a ládákból. Összességében egy nagyon szórakoztató háborús játék eddig.
Szeretem ezt a játékot kicsiben és élvezem a teljes játékot, de van egy panaszom az MWA csapatával kapcsolatban, mert minden nagyon költséges, ha valódi készpénzzel kell vásárolnunk.
szórakoztató játék és könnyű játszani
Imádom a játékot, már egy ideje játszom, de egyetértek másokkal abban, hogy egy másik módszerrel könnyebben szerezhet aranyat, hogy jobb járműveket vásárolhasson.
ok, ez az én véleményem, hogy a játék egy jó játék, de folyamatosan arra késztet, hogy ugyanazon a rohadt SZINTEN (háborús gáton) kell játszanom! (ez a frissítés előtt volt), és kérem, engedje meg, hogy több dolgot is frissíthessünk járművein ugyanabban az időben, és kérem, engedje meg, hogy egyszerre több ládát is kinyithassunk... KÉREM!!!!!!!!
A hirdetések az Avatar helikopterek nem tankok ez a játék tankok nem helikopterek, addig nem látsz semmit a tankokról, amíg le nem töltik, mekkora adatpazarlás
Ez a játék szándékosan törli az Arany gyűjteményemet, hogy rákényszerítsen a tervük megvásárlására...!!! Ezzel a játékkal megérdemeltem az aranyat...!!! Nagyon csalódott 😞
Nagyon élveztem egészen addig, amíg autót nem váltottam. Aztán amikor megpróbáltam visszamenni a balasik helikopterhez, sok küldetést és időt töltöttem azzal, hogy megteremtsem rajta a maximális szintet, visszaállította a balasikom alapkonfigurációját, és örökre elvesztettem az összes szintet, amivel elértem. Teljesen kiraboltak. A hívójelem blue7 volt. Nem vagyok elégedett, és eltávolítottam a játékot. Visszaadja, amit elértem, és újratelepítem. Még azt is hálás lennék, ha az alkotók megkeresnék az e-mailemet, hogy megbeszéljék
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Igranje uloga dgda
V.I.P problémám van, nincs visszaállítási vásárlás gomb, majdnem két hónapja próbálom megszerezni a VIP-emet, senki sem figyel.
Korábban már letöltöttem játékokat, és néhány hónap múlva eltávolítottam őket a telefonomról, de a Massive Wartime Aftermath esetében ez egy másik történet, ez a játék fantasztikus, a második év lesz ezzel az alkalmazással a telefonomon.
Adjon hozzá új festéket. 105%-os támadás. 105% páncél. 105% Attack = lila szín. 105% Armor = Sötétkék szín.
A pilótafrissítés miatt a játék sokat összeomlott, és a játékosok öléseket veszítettek. Ez drasztikusan csökkentette a gyilkosságok számát, és NAGYON egy aranyéhes játéknak tűnik. Legyen óvatos, különben a játékosok abbahagyják a játékot, akárcsak a War Machines, amelyet "szórakoztató játékosokért" vásároltak.
A játék szórakoztató, de sok hibát kell még javítani. A játékosok ugrálnak, a képernyő lefagy. Kérjük, csökkentse a műszaki bekapcsolás idejét. A várakozási idő túl hosszú. A fejlődés lassú, hacsak nem hajlandó nagy dolcsit fizetni.
Ha úgy gondolja, hogy ez egy helikopteres vagy légpárnás játék, téved. Csak RAPID FIRE tankok vannak, ha versenyezni akarsz. Az összes többi jármű még csak nem is ugyanabba a ligába tartozik, mégis találkozni fogsz ezekkel a nem ügyes emberekkel, akik egyszerűen elalszanak a tűzgombra, miközben RAPID FIRE-jük kiveszi a térképet. Egy akciójátékra van szükségem. Nagyon unalmas és értelmetlen, hogy ismételten, másodpercekkel az újjászületés után kilőnek az égből, ezektől a trükköktől. Lehet, hogy egy nagyon jó játék, a dolgok másként működtek.
Miért lettek a BOTS-ok erősebbek, mint mi, igazi játékosok, miért zsákmányolnak mindent a csatatéren, miért raksz fel díszesebb álcával és matricákkal ellátott BOTS-okat, amikor matricák nélkül vagyunk... ez már nagyon bosszantó számunkra, akik szeretik ezt sokat játszunk, és keményen megkeresett pénzt költöttünk rá. Valaki jobb, ha elmagyarázza ezt, különben mindannyian ledobjuk az alkalmazását... biztosan nagyon jól tudja, mit tettünk a TIKTOK-kal
Nem jó az irányítás! Helikopterrel miért nem lehet oldalazni?
Bár a grafika jó, a játékmenet kevésbé vonzó, és mi a helyzet az alkalmazáson belüli vásárlások magas költségével? 1,29 és 499,99 dollár között ?? Beszéljünk egy RipOff-ról. SEMMILYEN JÁTÉK, akár Android, XBOX, Playstation stb., soha nem érne meg 499,99 USD-t a Játékon belül bármiért. A játék fejlesztői valószínűleg azt mondanák, hogy ez a játék létrehozásának és fenntartásának magas költsége, NE tévesszen meg, és ha elég ostoba vagy ahhoz, hogy fizesse ezeket az extrém magas költségeket, akkor ugyanolyan félrevezetett vagy, mint a fejlesztők. !! Én, láttam, láttam és játszottam játékokat, amelyek sokkal jobbak, minden tekintetben, mint ez a játék, a költségek töredékéért! Szánalmas és szégyenletes! Tedd a $$$-odat valamibe, ami hosszú távon megéri.
Játék élmény, grafika, 5 pont. Jól a pénzt is amit elköltünk a fejlesztésekre. Ha ér be tölti a csatákat is. Összeségében élvezhető, jó játék.
Tisztességes grafika chopperek, tankok és ágyús csónakok szép választékával, amelyek alapvetően légpárnák és fegyverek. A kezelőszervek a legjobb esetben is kissé nyűgösek. A játék ritmusa kissé elromlott. Vagy lehet, hogy csak én vagyok. Egyszerűen nem voltam lenyűgözve, hogy hosszú ideig használjam.
Jó játék, de elrontották az árakat. A New Tech folyamatosan növekszik az ára, ami megfizethetetlenné válik, az árak visszaállítása nélkül. Ahogy feljebb lépsz, mindennek az ára megduplázódik (megduplázódik, ha eléred az SGT lvl-t), ami komoly hülyeség. Az indiai játékosok számára megfizethetetlen, hacsak nem vagy gazdag. Én személy szerint addig fogok játszani, amíg a játék el nem fogy a szórakozástól. A játékban nagy lehetőségek rejlenek, de a fejlesztők csak elcseszték az árakat. Szégyen.
Magasabbat adnék, de mivel a magasabb szintű járművekhez nagy mennyiségű aranyra van szükség, vagy több tonna készpénzre van szükség ahhoz, hogy szilánkokat/tervtöredékeket szerezzenek, napokba telhet, mire elég lesz, amikorra még magasabb szintű járművek állnak rendelkezésre. kísértésbe megyek 1*-re, ha arany helyett készpénzért lehetett kapni, akkor lehet, hogy jobb értékelést adok, de most örülök, hogy 2*-et adok rá, mert könnyen lehetett volna kevesebb
Néhány lemaradt, de egyébként remek játék..A must have. Véleményem szerint.. Szuper szórakoztató játék... LOVE IT.
Az új javítás letöltése után már nem tudom frissíteni a járművemet, bár a frissítésért levonták a pénzt, de a frissítési folyamat nem indult el, ezért kérem, mielőbb javítsa ki ezt a problémát.
Rendben, szóval azt mondtam, hogy közzétettem egy korábbi véleményt, amely szerint ez a játék átverés (csalódott voltam), ez önmagában nem, a 7 napos próbaidő valójában előfizetésnek számít, és amikor véget ér, az Ön hozzájárulása nélkül újra előfizet a Google Playre, ezért legyen óvatos. . Maga a játék rendben van, ha kicsit unalmas is, a szokásos járműharcokat tankokkal, helikopterekkel és légpárnákkal próbálják megkülönböztetni, ami szép. A kezelőszervek átlagosak, megfelelő mennyiségű automatizált segítséggel. A látvány valójában nagyon jó, a modellek szépek.
Nagyon addiktív és szórakoztató, de... Folyton rám tör. Bejelentkezem és bam gone, kijelentkezett. Szomorú, mert ez egy nagyon jó módja az idő múlásának.
Az MW tank játék sokkal jobb, mint a WM tank játék. Persze, még mindig tele van p2w lehetőségekkel, és itt is használatosak az ostoba végtelen frissítések és a megszerzett jutalomládákon ücsörgés, mint a tojás formula. De már hetek óta játszottam dollár nélkül, és jól szórakoztam. Lassan feljebb lépni, de a párosítás meglehetősen tisztességesnek tűnik, mivel meg sem közelítem a klánszövetségemben lévő sokaknak a szintjét és felszerelését, és a legtöbb csatában mégis az ellenfelek tetejére kerülök.
WOW!!,,, Élvezem a he-dupla fogpiszkálót ebből a játékból. A helikoptert még nem is próbáltam.
Ha ember a frissítés után újratelepítettem a játékot az iphone 6-omra. kevesebb mint egy perccel bezárja a játékot! Nem működik Úgy tűnik, hogy a mobiltelefon gyenge, és nem képes teljesíteni, még akkor sem, ha az összes grafikát lenyomom, nincs zene, hang, hang. ): Ugyanabban a telefonban más játékokkal is játszhatok, mint például a world of tanks blitz kiváló minőségű grafikával! Válaszolj, kérlek
Félelmetes játék. Remek játékosok. A fejlesztők és alkotók nem kapzsiak. Egyszerűen csodálatos játék.
szórakoztató
A kezelőszervek csak néhány percet vesznek igénybe, amíg a gyilkosság elkezdődik. Szórakoztató és nagyon hiteles. A grafika kiváló.. Jó technikák. Íme egy kis tipp, amely segítő kezet nyújt a csatákban. Használja a napi ingyenes aranyat, vásároljon matricákat és álcázást is, amely fokozza a támadást, a mozgást és a páncélt. SOK SZERENCSÉT.
tetszik a játék. De nekem korábban jobban tetszett, amikor nem reklámként jelent meg, mint most. Nagyon unalmas a háború befejezése után hirdetéseket nézni. Nem tud hirdetéseket megjeleníteni legalább a csaták befejezése után? Pénzt kereshet azokkal a reklámokkal, amiket minden nap aranyért nézünk... Ne legyetek már ilyen kapzsiak!