Post by balgagazitex on Feb 12, 2022 4:05:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mouse Simulator : rat rodent animal life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mouse Simulator : rat rodent animal life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече злато ▞▞▞
▞▞▞ Mouse Simulator : rat rodent animal life 2022 version ▞▞▞
Играта толкова много, когато бях на ниво 160 сто милиона и беше толкова забавно, обичам да се забавлявам със симулатор на мишка, толкова е забавно, моля, опитайте играта, така че изборът е, че я използвам като любимата ми игра в целия си живот, така че моля, опитайте играта сега, преди да затвори скоро
Обичайте всичко. Графиката е изключителна. Геймплеят е толкова гладък, че ми причинява гадене при движение. Напълно препоръчвам. Всички любители на мишките няма да бъдат разочаровани.
Обичам тази игра, много по-добра от симулатора на Squirrel. Просто ми се иска разработчиците да добавят още неща за вършене. Направих всичко и искам да продължа да играя. Моля, добавете още неща.
Hvent loded все още
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulation wir
Подцених тази игра. Първоначално очаквах да е игра с ниско качество като повечето други симулатори, но сгреших! Графиките са страхотни, харесвам семейната функция и персонализирането, и особено района на къщата! Разбира се, играта може да започне да се чувства повтаряща се и бавна, понякога просто зависи от настроението ви. Мисля, че би било интересно да има повече зони (като модерен свят, парк, магазини) или да има повече пейзажи, като пустиня и сняг. Като цяло това е страхотна игра!
Не може да изтегли, след като е пропилял всичките ми пакети, не губете вашите пакети. Бих ви посъветвал да изтеглите Avakin life, а не този, ако не коригирате, никога няма да го направя и ще кажа на приятелите си, че не да изтеглите всичко, което се обработва от тази компания
Тази игра е супер ЯКА
не ми харесва, защото така. има банер, мразя го, има 7 минути банер, който трябва да чакаме
БРАВО НА ВАС!!! СУПЕР Е ИГРАТА!!! СЪЗДАЙТЕ ОЩЕ ТАКИВА!!!!!!!!!
защо отнема толкова време за зареждане
Добре. Тази игра беше много забавна, тъй като ми става много скучно и беше лесен за достъп без никакви прекъсващи добавки. Стана ми особено забавно, когато реших, че можете да занесете храната до вкъщи по-лесно, отколкото просто да я събирате и да се налага да отидете чак до дома (мисля, че това беше грешка, така че няма да навлизам в дълбочина), но след всичко това Излязох от играта (както бях на ниво 35), след това се върнах след 2 минути и познайте какво. Отново бях на първо ниво. без предупреждение просто добре дошли в симулатора на мишка. Толкова съм КРЪСТ!!
За съжаление играта не записва правилно напредъка. Продължавам да губя бебето и е много разочароващо, когато отделяш време и усилия, за да му помогнеш да расте. Вече ми се наложи да го направя два пъти и днес влизам и бебето отново го няма. Кара ме да искам да го изтрия напълно.
Наистина очарователна идея и много добре направена! Писна ми от военни игри. Никога не разбрах как да спя, когато мишката се уморява. Да чакам ли да рухне? Основният ми проблем с този симулатор на мишка е да налагам 8-минутна пауза (или изпращане на $$) на всеки няколко минути. Трябва да има повече проблеми, отколкото си струва за мен.
Глупавата игра, гнездото се разрушава много бързо и когато подаръкът за сън, който дадох на съпруга, намалява
My Cat - Cat Simulator Game · Mouse Simulator : rat rodent animal life Изтегли APK безплатно Mouse Simulator : rat rodent animal life.
харесва ми
Добавете България 🇧🇬 Моля
Това е една от любимите ми игри
Играта е много хубава но изисква малко мислене.Но аз мисля, че е много хубава.А също така с катерицата също е хубава но не толкова. Мисля, че трябва да се оправите още подобни игри на тези двете.
Лал
Много ми хареса тази игра, докато не се отървете от една от най-полезните и полезни грешки, които направиха тази игра забавна... Сега е просто тъжно...
Това е най-добрата игра, която някога съм играл. Но има проблем, трябва да включите семейство в играта като майка, татко и момче. И в гората поставят хора, които се опитват да убият мишката. Също така нека видим други играчи и да се бием с тях и някои компютърни играчи, с които се бием с тях. Моля, актуализирайте го. Но все пак му давам 5 звезди.
Тази игра е невероятна, просто... графиката като там е толкова невероятна и музиката звучи толкова весело 😃👍. Бях толкова отегчен, преди да видя това. И беше невероятно. Все едно трябваше да ядеш, пиеш и да спиш, повярвай ми. Трябва да го инсталираш
Много готина интересна игра
Харесвам симулатора на мишката, но понякога ми е трудно да го контролирам. Сякаш е толкова странно, но мога да се справя.
Чувствителността е странна, защото вървя бързо и няма опция да я променя. Също така мразя как трябва да чакаш 7 минути, само за да заспиш, че е толкова досадно. Променете го.
това е прекрасна игра😎
Супер забавно. Толкова много обичах тази игра, докато достигнах ниво 60 и куестовете замръзнаха и не можех да спечеля повече опит. Все пак силно препоръчвам това.
Графиката беше нереалистична и постоянно изскачащи добавки, моля, отговорете на създателите на игри и ми кажете какво мога да направя, за да си помогна
Забавна игра
Е, това приложение е забавно, но VAREY стрес пълен. Имам го на друго устройство, но не съм го играл от известно време. Така че този уикенд ще го играя. Това е супер забавно, обичам го просто толкова много хищници 😍🐭💖
Mouse Simulator : rat rodent animal life シミュレーション jhq
зле
това е най-лошата игра, в която постоянно излизат реклами
Това е една от любимите ми игри, играни някога. Обещах си, че никога няма да я изтрия и харесвам Squirrel Simulator 2, но е малко трудно да се получат златните жълъди и разбрах, че те са на едно и също място през зимата, за да
Пристрастяващо, наистина го обичам, но...... Винаги се срива, играх тази игра на стария си телефон, но се счупи Досега имах съпруг, дете, скъпа броня, да :-( моля поправете това Благодаря ! От начинаещ ютугър
Beat Racing:Car & EDM Glasba lqq
Играна за първи път в тази игра, мишката се спи и ме накара да чакам 8 минути, за да възобновя рекламния банер
Супер игра....ТЕГЛЕЗ НЕ МИСЛЕТЕ😁😁😁
Тази игра е невероятна. Можеш да правиш толкова много неща!Единственото нещо, което мразя, са 8-минутните банери. Защо?😐
Това е добра игра.
Всичко е наред... Не е много вълнуващо