Post by balgagazitex on Feb 12, 2022 4:09:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Brawl Universe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Brawl Universe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מפתחות תקלות בצ'יטים ▞▞▞
▞▞▞ Super Brawl Universe 2022 version ▞▞▞
לא רע, אבל די מהנה עד כה, אבל אני בהחלט צריך עוד זמן כדי לקבוע את רמת האיכות האמיתית של משחק השם האינטנסיבי והענק הזה! אבל כמו שאמרתי אהבתי את המשחק במהלך המשחק הראשון שלי איתו, דיבורים אמיתיים!
האתר של איתי, !!!משחקים!!!! להורדה - טואול
המשחק מלא באגים וכמעט בלתי ניתן לשחק. יש לשפר ומהיר את הפקדים והמכניקה. ריצה אחורה וקדימה איטית מדי והכבדים אינם פועלים כראוי. התאמה היא גם בדיחה, לא התמודדת מול הקבוצה שאתה מזווג נגד גם רק אחד מהדמות שלי ממשיך להגיע לקרב הבא למרות שיש לי 2 מהם בקבוצה. ימחק בקרוב אם שום דבר לא ישתנה בימים הקרובים.
אם אני מכה אותך כשאתה מתחיל את המהלך הספציאלי שלך זה אמור לבטל ולקחת אותו ולגרום לך לטעון אותו שוב. זה גם יהיה נהדר אם תהיה פעולה חדשה, כמו קפיצה. חוץ מזה זה בסדר
המשחק הכי טוב שיצא מזה זמן רב משחק מעולה ניקלודיאון הרבה אנשים יאהבו אותו אבל אני לא חושב שהוא באמת מקוון, אפשר לתקן את זה
Super Bowl-Universum Sterrenstrijd Actie lix
משחק טוב אבל מה אם דרגון בול? שכחתם לגמרי? אחת הסדרות הטובות שהיו בניקולודאון הייתה דרגון בול סופר
איזו התעללות במארוול צ'מפיונס. אפשר לפחות לנסות לעשות את זה שונה, ברור שהעתקת את זה. אמנם 3 על המאמץ.
Matbuha.com | %22Grand Theft Auto%3A San Andreas ...
Age of War Strateegia onvm
המשחק הזה צריך הרבה דברים שצריך לתקן למשל במערכה, במערכה השלישית הוא כבר על 1900, או 2100 עוצמה למרות שהייתי ברמה מקסימלית 10, אבל חוץ מזה, ותקלות קטנות זה משחק די כיפי .
המשחק הזה די מגניב. יש להם את הדמות האהובה עלי והגרפיקה כל כך חלקה. המשחק הוא גם פשוט. משחק נהדר
המשחק מעניין, אבל ה-A.I שלך יותר מדי... אתה מתקן את השליטה בקלות עבור A.I. ועוד אחד, תואם... הגיבור שלי הוא רק 1534 אבל למה יש לי יריב שהוא 3000 מעל... זה לא הוגן... אני מסיר את ההתקנה של האפליקציה הזו..
Android.
מקווה שהם יכינו גם את הגרסה של Korra Alone .... לחתוך שיער/בגדי קרב... (כמו הרבה גרסאות אחרות שיוצרים עשו איתם - זה יהיה מדהים אם הם יעשו את זה... אם הם היו מעריצים )...n כמו ארנה 15 r אז....& קבל קטעי קונג פו פנדה גם שם.... נתן לפקדים 4... כי לא תמיד ניתן לחסום בשנייה האחרונה כשצריך... .ככה הם משיגים אותך .... תמיד חייבים לעשות נכות ומשחקיות .... זה ברירת מחדל נפוצה של הלך הרוח .... בכל משחקי אפליקציות להרוויח כסף כמו אלה ....
אפליקציה מעולה ממש טובה
Download Master Spongebob Kungfu Fight Kombat APK - Latest version 2.1 for ... Ninja Games Fighting - Combat Kung Fu Karate Fight · Super Brawl Universe
זה משחק חמוד מאוד ~ אני מקווה שיהיו עוד דמויות מעניינות כמו ויקי או קוסמו מ- Fairly Oddparents, זה יהיה יותר כיף hehe. בסך הכל אני ממש אוהב את זה hehe ^^
משחק נהדר!!! אבל יש לו הרבה תקלות שצריך לפתור. 1- הדמות שאתה משחק איתה לפעמים לא זזה. 2 - כשאתה צופה בפרסומת כדי לקבל סליים ו/או לזרז את זמן השלל (אם) הווידאו של המודעה עובד בכלל, מתישהו המשחק לא ייתן לך את מה שהוא הבטיח. 3 - הדמויות לא מאוזנות וכך גם חלק מההתאמות. 4 - לרוב המכניקה של המשחק צריך להיות מדריך ואני לא מתכוון רק למכניקת הלחימה.
גרוע מאוד
זהו משחק לחימה נהדר לנייד. יש לו את כל ה- NickToons הקלאסיים, קל ללמוד את הפקדים והמשחק מהנה. הקרוסאובר הטוב ביותר אי פעם! ממליץ עליו בחום למעריצי NickToons
SYS IOC IOL IOS IOS אפל IOS סיסקו IOS פירושונים IOS IOS IOS IOS IOS ... משחקים Super Smash Bros Brawl Super Smash Bros Melee Super Sunset
שלום, המכשיר שלי הוא סמסונג נוט 10 ובכל פעם שאני נכנס לאפליקציה, הבר מתמלא באמצע הדרך ונתקע. הצלחתי לטעון אותו בכל דרך אבל אין לי שום דמויות אז אני לא יכול לשחק את המשחק בלי קשר, אז הסרתי והתקנתי מחדש את המשחק בתקווה שזה יפתור את הבעיות שלי, אבל אבוי, הוא נטען רק בחצי הדרך ואני שוב אני תקוע. אני באמת רוצה לשחק את המשחק כי זה נראה כיף, אבל נתתי לו רק כוכב אחד כי אפילו לא הצלחתי לעשות את זה.
Super Brawl Universe Екшн ski
הזמנים הוכפלו עד שזכיתי בפתיחה של חזה במשחקים בודדים, עכשיו אני מבלה פחות זמן במשחק רק בהמתנה לפתיחת החזה. הרוויח את הדמות של טימי על ידי מיקום בטורניר ולאחר עדכון הוא נעלם. עדיין משחק מהנה.
אני שונא את המשחק הזה, זו דעתי אל תתעצבן פרק 1 כל כך קשה לרמה הראשונה תקל על זה והפקדים כל כך קשה לשלוט בחלקם אפילו לא עובדים בשבילי
משחק כיפי. אני מכיר היטב את מכניקת המשחק, הודות למשחקים אחרים ששיחקתי בהם, החיסרון היחיד הוא שזה קצת מפגר. אני לא בטוח אם זה הקשר שלי, או המשחק עצמו. למרות שאני די בטוח שזה המשחק כי אני מחובר ל-Wi-Fi.
אהבתי
גברים זה נראה נהדר, ובנוסף, אתה יכול בבקשה להחזיר את העדכון הישן אם אתה צריך לקבל חלק אחד כדי לפתוח את הדמויות (בגלל זה שמתי ארבע התחלות) (אפילו חשבתי שהאווטאר והלוק (האגדה של קורה) (זה כמו שניהם הרבה זמן משם תודה על הוספת אותם) יש לי את המשחק Lok וגם את אווטאר הסדרה וגם את lok אז כן תודה על שהוספת אותם אני מעריץ גדול אה
אני מאוד אוהב את המשחק הזה ואת הקונספט שלו אבל הדמויות שבורות כמו הלחיים של סנדי וההתקפות המהירות והמטורפות שלה והצבים עם טווח ההגעה הסופר ארוך שלהם, כל מה שאני אומר זה שאני ארצה יותר טוב אם תתקן את המכניקה השבורה האלה כי אני לא יכול לנצח משחק אחד נגדם.
הטרנד הבא
אה, היה נהדר בהתחלה, אבל באמצע המשחק, האופן שבו הוא משדך אותך ללוחמים אחרים הוא מאוד לקוי. ועם כמה זמן אתה צריך לחכות לפתיחת שידות? השלם BS. פועל בצורה חלקה, אבל לוקח נצח לטעון.
זה היה די טוב. שיחקתי בכל שאר משחקי הריב והסופר והם היו מהנים. אני חושב שכדאי לך להחזיר את גיבורי העל מקרב סופר על 4 ולהוסיף קפיצות למשחק את גרסאות ה-og
הגרפיקה והאנימציות די טובות, אבל אני מאוכזב מהיעדר ערכות משולבות וללא משחק קול. אני מקווה שהמשחק הזה יקבל עדכונים כדי להוסיף קולות והוא זקוק לעוד מוזיקה שמתאימה לכל יקום של Nicktoon.
iOS | דְמוּי אָדָם (חינם,
המשחק הזה נורא. הורדתי אותו עבור הבת שלי כי הוא מבוסס על תוכניות ניקלודיאון שהיא צופה בה. ובהתחלה היא אהבה את זה אבל אחרי זמן מה אי אפשר לנצח בקרב. זאת אומרת אפילו ניסיתי ולא יכולתי לשים עליהם יד לפני שהם השמידו אותי. בנוסף זה מרמה בגדול. אתה מנסה לחסום והם פשוט חובטים דרך הבלוק וכשאתה סופר אותם הם חוסמים את זה בכל פעם. אני מאוכזב כי הגרפיקה ממש מגניבה אבל המשחק מרמה כדי לגרום לך להוציא כסף.
אני חושב שהמשחק די מגניב אבל צריך גרפיקה טובה יותר. אם היינו יכולים לשדרג ציוד, לקנות דמויות ודברים כאלה כמו משחקי לחימה אחרים זה באמת היה בולט אפילו יותר בהתחשב בזה שזה סוג אחר של משחק מצויר עם דמויות שונות לא משחק לחימה מצויר אחר יש.
קריסה נוראית בעדכון חדש. עיצוב נחמד אבל פרסים מתרסקים ואז אתה לא מקבל כלום. זה סכום מגוחך של כסף לקנות סליים כדי להגביר את הדמויות ומה שאתה מקבל לא מספיק כדי לשדרג דמויות. ובקמפיין ניסיתי לצפות בסרטונים לתגמולים כפולים על זכיות מיידיות אבל זה לא עובד. תקלות במשחק בכל קצה סרטון ואינן נותנות דבר. גם משחקי סולו נעלמו וה-3vs מוגדר ברמה כל כך גבוהה שאי אפשר לנצח בקרבות כדי להשיג שידות. מאוד מתסכל לילדים ומבוגרים.
זה משחק טוב 💩💩💩💩💩💩 ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ ♠ ️ןעו 9 נע 0 ןה 9 כוון 0 ע עם 9 כ 8 ו 8 ססק 4 ג 58 בסןבןבןבןבןןסכסםסםטצגצגמגגצבח צבצצבצבצבצבמבגמגמצגמכמככמצהצבמגבחגצגחחגחגחגחגחגחגחגחגחגיריריקירחגחרחקחגחקיקיריקיגידייגידערעדעידיעעיייידעדעדייג 73 ו 27 רעיקוקמןגגןרצבצצבצבצבצבמבגמגמצגמכמככמצהצבמגבחגצגחחגחגחגחגחגחגחגחגחגיריריקירחגחרחקחגחקיקיריקיגידייגידערעדעידיעעייייד ן3ןהח7גוואיחר73נריגחןרנק72נרוגחםגמבמםגמכגננגיגירצמגכגמגחגרירירערקנמרהגמגמארמררלד7דלדחלקקחח2יקיריריג7גןןרןרם
אחלה משחק!!
אני אני אני משחק במשחק הזה הגעתי ל844 גבעים ואז החלפתי טלפון ונמחק לי הכל מישהוא יודע אך מחזירים והיה לי הרבה דמיות אולי